GWP Italië: onze zesdes zijn goed vertrokken!

Het was voor iedereen vroeg, zaterdagmorgen zo ergens rond een uur of vier, maar blijkbaar moest in dit zesde jaar er toch minstens één iemand een beetje te laat kunnen zijn. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat de bus om 5.08u is beginnen te rijden. Iedereen is mee, behalve één leerling die jammer genoeg op het laatste moment heeft moeten afzeggen omdat hij ziek is.

Via Facebook zagen we al een paar foto’s van de rit passeren.

Rond kwart over acht ’s avonds zijn ze uiteindelijk toegekomen in Lucca. Inchecken in het hotel, eindelijk iets anders te eten dan een verfrommelde picknick en snoep, na al die uren de benen strekken, de eerste Italiaanse woordjes proberen te fabriceren… de gwp Italië kan nu echt beginnen!

In Italië was het vroeg dag en hebben ze deze voormiddag al gefietst op de stadsmuren en doorheen het centrum van Lucca, vooraleer iedereen er in groepjes zelf kon op uittrekken om ergens een gezellige en lekkere lunch te scoren.

20160320_114037

Daarna reden ze richting Pisa om met eigen ogen te zien of die scheve toren nu werkelijk zo scheef staat als wordt beweerd… En het zonnetje is van de partij, het weer viel vandaag alvast mee. Pas in de late namiddag begon het te overtrekken, blijkbaar.

20160320_164034

Met dank aan mevrouw Pauwels voor de verslaggeving, mijnheer Casier voor de laatste twee foto’s, en Tristan Casteleyn voor de foto’s tijdens de rit en de foto’s van de gebouwen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.