GWP Dinant: de eerstes zijn goed aangekomen!

Aan de schoolpoort of aan het station verzamelden alle eerste jaars met zware valiezen en een portie gezonde stress. Helemaal klaar om te vertrekken naar Dinant! Tijdens de treinreis genoten de leerlingen van meneer van De Rostynes muzikale vingers op zijn gitaar. Op de bus zong iedereen uit volle borst verschillende liedjes zoals “kuma hé” en “we zijn er bijna”! Toen iedereen uiteindelijk in het hotel was, aten we ons lunchpakket op en namen we een kijkje in de kamers. We installeerden ons volledig en toen was het al tijd voor onze eerste activiteit. We speelden in een aantal groepen een kleine versie van de Highland games: boogschieten, boomwerpen, brancard-parcour afleggen, hoefijzerwerpen, voetballen met alcoholbrillen, krachtspelletjes en estafettes. Dan kregen we een vieruurtje en een beetje tijd in onze kamers. Toen was het al tijd om te eten, het menu: lekkere spaghetti!, en dan wat vrije tijd.

Zo verliep onze eerste, leuke dag op gwp!

VOORAL Dare en Louise+ enkele meisjes.

En daarnet kregen we van mijnheer De Kerpel al een eerste lading van maar liefst 64 foto’s. We geven u hier een kleine selectie mee, de hele reeks van de verschillende sporten van VI-Formation vandaag kan u in ons fotoarchief bekijken, meer bepaald hier.

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.