Empresa Cup

logo EmpresaOp zaterdag 12 maart vond het minivoetbaltornooi van minionderneming Empresa plaats in Sporthal Hekers in Zwijnaarde.
Acht teams, waaronder een van de leerkrachten en enkele van (oud-)leerlingen, streden gedurende de hele namiddag om de Empresa Cup.  Na een reeks vlotte overwinningen belandde het team van de leerkrachten, de KAMmakkers, in de finale.

Daar stonden ze tegenover Jasper VKH, en na een spannende finale kroonden de leerkrachten zich tot winnaar van de Empresa Cup. Ze namen vol trots de beker in ontvangst. Buffalo’s on Tour, met leerling Karel De Waele, won de beker voor de derde plaats.

Alle foto’s kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.