Djembésessie en juwelen ontwerpen tijdens de openschooldag

logo_scholenbanden_280pxDat het volgende week zaterdag onze openschooldag is, hoeven we u niet meer te vertellen. En ook ons project scholenbanden zal u wellicht niet onbekend zijn.

Lange tijd hadden we “KAM op zijn Kop” als soort van openschooldag maar dan vanuit Scholenbanden, een namiddag/avond met activiteiten allerhande, zoals workshops Afrikaanse dans, muziek, mogelijkheid om te blijven eten. De opbrengst hiervan ging naar het project. Nu is er voor het eerst een heuse openschooldag, maar daarom vergeten we KAM op zijn Kop niet, en zetten we het project zeker nog in de kijker.

DSC_0151-4000x2667

Zaterdag organiseert het scholenbandenproject daarom twee workshops.

Een ervan is “djembé-percussie“. Deze sessie duurt 30 minuten. Wij hebben acht djembés en een lesgever voorzien die je de basisslagen en ritmes leert kennen.

De tweede workshop is “juwelen ontwerpen met kranten en ander gerecycleerd materiaal”. De sessie duurt 45 minuten. Er kunnen maximum acht personen deelnemen per sessie.

Tussendoor worden er ook tropische hapjes verkocht.

Voor beide workshops vragen wij één euro die integraal naar ons scholenbandenproject gaat.

Wie interesse heeft, kan zich inschrijven via de formuliertjes die via SmartSchool naar alle leerlingen en ouders zijn verstuurd. Mochten niet alle plaatsjes op voorhand door leerlingen en ouders zijn ingenomen, dan kan u op de dag zelf ook gerust nog aansluiten.

1 Reactie

  1. Tof, jullie activiteiten! Als “ex scholenbander” en sympathisant kom ik zeker eens een kijkje nemen! Succes en go for it!
    Marleen Bertin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.