Minivoetbalwedstrijd tussen de leerkrachten en de zesdejaars

Deze wedstrijd had een paar primeurs in petto, jawel.

Voor het eerst werden de wedstrijden niet binnen gespeeld wegens een staking in de sporthallen, maar konden we gelukkig van het kunstgras en de zon genieten op de terreinen van Excelsior Mariakerke.

Iets later dan gepland begonnen de KAM Girls aan hun wedstrijd tegen de KAM Ladies, want ook dit jaar gooiden de deliberaties roet in het eten.

De supporters lieten het wachten in elk geval niet aan hun hart komen.

Ze weerden zich bijzonder goed, maar ook nu gingen de meisjes ten onder tegen de vrouwelijke leerkrachten, en stonden de eindcijfers 2-1 op het virtuele scorebord. Proficiat, dames!

En toen was het de beurt aan de jongens. Onze leraars waren al zestien jaar ongeslagen, maar zoals mijnheer Vlaeminck het op voorhand al zei: “Als we dit jaar winnen, is het een klein mirakel”. De jongensploeg bevat namelijk een aantal serieus goeie voetballers, die dan ook nog wel vaker samengespeeld hebben.

En de heren zullen het geweten hebben: hoe hard ze zich ook verzetten, hoe zeer ze zich ook in het zweet liepen, de leeftijd begon zijn tol te eisen tegen deze achttienjarigen. Maar ze konden toch met opgeheven hoofd het veld verlaten: 3-6 is zeker geen oneervolle score. Proficiat, jongens!

Met dank aan Sarah Bastiaens voor de foto’s tijdens de damesmatch. Alle 158 stuks kan u bewonderen op de fotopagina van ons atheneum.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.