Voetbalwedstrijd zesdejaars versus leerkrachten

Tradities zijn belangrijk, en dus ook de standaard eindejaarsgeplogenheden: de barbecue voor de zesdes en de leerkrachten, voorafgegaan door de al even traditionele minivoetbalwedstrijden.

Vrijdag treden niet alleen mannelijke leerkrachten en leerlingen, maar ook de dames aan op het veld van Excelsior Mariakerke, Polderkenslaan 30, 9030 Gent. De dames starten rond 17:00 uur en nadien onmiddellijk de heren, rond 18:00 uur.

De vrouwenselectie is ons nog niet doorgegeven, maar aansluitend op de dameswedstrijd spelen de volgende mannen: Vandenabeele, Dekerpel, Demets, Lösken, Vercruysse en Vlaeminck. Zij nemen het op tegen Tibo De Block, Louis Berbiers, Timon Debbaut, Jaimy De Groote, Karel De Waele, Simon Leoen en Maarten Leybaert.

Misschien lukt het de leerlingen dit jaar wél eens de leerkrachten te verslaan, na zestien jaar nog steeds ongeslagen? Ze zullen jullie aanmoedigingen best kunnen gebruiken, dus supporters en cheerleaders: allen op post!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.