Nog meer wateronderzoek bij de derdes

logo wetenschappenVandaag is het duidelijk herfst buiten, maar op vrijdag 16 september was dat gelukkig helemaal niet het geval, wel integendeel.

Die dag ging 3 Latijn-Wiskunde tijdens de voormiddag met mevrouw Christiaens en mevrouw Everaert op wateronderzoek. In de namiddag deed 3 Humane Wetenschappen met mevrouw Bruggeman en mevrouw Christiaens net hetzelfde.

Ze deden enkele chemische proefjes om de abiotische factoren van het onderzochte water te bepalen. Daarnaast vingen ze gewervelde en ongewervelde dieren om te determineren. Aan de hand van de ongewervelde dieren konden ze dan de biotische index van het water bepalen.

Alle foto’s van het wateronderzoek in de derdes kan u hier bekijken. Met dank aan mevrouw Christiaens voor alle materiaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.