De oudleerlingenavond

KAMalumniVoor het eerst in lange, lange tijd was er gisteren weer een alumni-avond voorzien. We wisten niet goed wat we moesten verwachten, en dus maakten we er een informele avond van met twee mogelijkheden. Een goeie 150 mensen kwamen zich te goed doen aan een voortreffelijk kaasbuffet.

Wie wilde, kon ook gewoon tegen 21.00 uur langskomen om een glas te drinken en gezellig te staan kletsen. En dat hebben we geweten: een massa oudleerlingen kwam de leraars en elkaar begroeten. De jongsten waren de zesdes van vorig jaar, de oudsten degene die 23 jaar geleden als eerste lichting zesdejaars ons atheneum verlieten!

En geloof me, als leraar doet het echt deugd om al die gezichten nog eens terug te zien, en vooral ook te horen dat de herinneringen aan onze school vooral warm zijn.

Alleen moesten we noodgedwongen terugkomen op onze belofte om een rondleiding te geven: onze alumni waren gewoon veel te talrijk! Maar niet getreurd: op zaterdag 22 april is er onze volgende openschooldag, waarbij het hele gebouw te bezichtigen valt, alle klassen openstaan, en alle leerkrachten aanwezig zijn. Iedereen is dan ongelofelijk welkom om eens rond te komen neuzen, en opnieuw een glaasje te drinken in het oude vertrouwde schoolgebouw.

Alle foto’s van die avond kan u overigens bewonderen in dit album.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.