Fietscontrole: de winnaars!

logo duurzaamheidHet is koud buiten, maar het is momenteel eigenlijk vooral ook donker buiten, toch ’s morgens wanneer onze leerlingen al dan niet vrolijk naar school fietsen. Een tijdje geleden organiseerden we samen met de mensen van de ouderwerking een fietscontrole. De focus hierbij lag op controle van de lichten en van de remmen. Bij een groot aantal leerlingen was de fiets gelukkig volledig in orde, oef!

Toch willen we vragen om regelmatig de fietsen na te kijken: elke automobilist weet wat voor een verschil een goed verlichte fiets maakt. In de loop van het jaar plannen we trouwens nog dergelijke, onverwachte acties.

Onze ouderwerking steunt de fietscontroles door mee te helpen, maar ook door een aantal prijzen te schenken die verloot worden onder de leerlingen die in orde waren. Uit alle leerlingen werden  volgende namen getrokken: Flo Fias (6WWi), Anouk Volckaert (4LWi) en Jorian Geirnaert (6 Hum 1). Zij winnen elk een Decathlon aankoopbon van 15€. Leon De Paepe (1G), Roxane Volckaert (1F) , Ilya Van Calenbergh (2d sp) en Casey Itoje (3 LaWi) ontvangen een kleine verrassing/troostprijs.

Alle winnaars mogen hun prijs afhalen op vrijdag 23 december om 11.30 uur bij de directie.

We bedanken de ouderwerking voor hun steun en wensen de winnaars veel plezier met hun prijs.

In het kader van de verkeersveiligheid willen we ook vragen om niet de parking in de A. Casier de ter Bekenlaan op te rijden. De parking daar is bijzonder smal, niet berekend op veel verkeer, en al dat zenuwachtige gewriemel leidt vaak tot erg onveilige situaties voor de fietsers en voetgangers op het schooldomein. Wie toch met de wagen komt, willen we vragen om de grote parking achteraan in de Notenstraat te gebruiken: daar is plaats genoeg, en het is er een pak veiliger om leerlingen af te gooien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.