Roei For Life

d60bc224227069767608596f2220d045_roeiforlifelogo2016De actie ‘Music for Life‘, ofte De Warmste Week van Studio Brussel hoeven we u wellicht niet voor te stellen: je kan er quasi niet omheen.

Pierre Vlaeminck, onze werkman die fluitend door de gangen loopt, hoeven we u hopelijk ook niet meer voor te stellen. Maar wat u misschien niet wist, is dat Pierre een fervent roeier, kayakker en kanovaarder is. Hij organiseert dan ook mee de actie “Roei for Life“.

img_2300

In de Warmste Week vaart hij met zijn roeivrienden van Oostende naar Boom, en het Atheneum Mariakerke wil hem daar van ganser harte in steunen.

Zij varen voor dit goede doel: “Deze actie richten we in voor een vereniging die ons nauw aan het hart ligt: Anvasport. Deze organisatie richt al jaren actieve vakanties ( fiets-ski-avontuur) in voor mensen met een fysieke beperking. De warme en gedreven mensen achter deze vzw offeren een groot deel van hun tijd en energie op om hen ook dergelijke uitstappen te gunnen”.

Ze hebben een tussenstop in Gent op zondagavond 18 december. Wie dat wil, kan samen met hen de Gentse binnenstad gaan verkennen vanop het water. De 10-zitters vertrekken om 17.00 uur aan de kanoclub (Yachtdreef 1a aan de Watersportbaan) en aansluitend wordt er (vanaf 18.00 uur) een reuze winterbarbecue georganiseerd. De muzikale omlijsting voor deze avond zal verzorgd worden door Granny’s coverband en DJ Tyler.

De prijs all-in is € 30 om te varen en te eten (dranken niet inbegrepen). Zij die alleen barbecueën, betalen € 20 (dranken niet inbegrepen).

Inschrijven kan door te storten op rekeningnummer BE03 0631 0948 8884 op naam van Vlaeminck-Marijnissen met vermelding van het aantal vaarders en het aantal eters. Zij storten dit onmiddellijk door, maar zo kunnen ze de boekhouding bijhouden. Mensen die meer willen sponsoren, kunnen dit steeds rechtstreeks op de website.

Wie wil sponsoren zonder te eten of te varen, kan dit doen via deze link: bij ‘roeier die je sponsort’ vul je dan KA Mariakerke – actie in.

We wensen u een hartverwarmende week toe!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.