Binnenste Buiten

Op de laatste dag van het jaar kondigen we graag iets nieuws aan, en wat is er dan beter dan de nieuwste editie van ons toneel?

Elke woensdagnamiddag zaten de deelnemers op school, en volgende week zetten ze de puntjes op de i tijdens de tweede week van de vakantie, zodat u op vrijdag 13 januari, zaterdag 14 januari, zaterdag 21 januari, telkens om 20.00 uur en zondag 22 januari om 15.00 uur kan komen genieten van de vijftiende voorstelling van tToneel, Binnenste Buiten.

Omdat de voorstellingen elk jaar opnieuw snel uitverkocht zijn, raden we u aan om zo snel mogelijk kaarten te bestellen. U kan dat bij de deelnemende leerlingen, er zijn kaarten te koop tijdens elke pauze beneden in de gang van de school, maar als buitenstaander kan u er ook reserveren via email. De kaarten kosten 8 euro, ongeacht de leeftijd.

Zeg niet dat u het niet op tijd wist!

affiche-binnenste-buiten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.