Steun de school via de tombola!

Heb je je ooit al afgevraagd waar het geld voor pakweg de buitenbanken vandaag komt? Of de drinkfonteintjes, de fietsplaatjes, de broodjes van de wiskunde-olympiade, de voetbaldoelen op de speelplaats, of de jaarboeken van de zesdes? Er zijn helaas veel dingen waar de school zelf graag geld aan zou spenderen, maar waarvoor helaas het budget ontbreekt.

En dan komt de ouderwerking op de proppen. De ouderwerking staat ons bij met raad en daad, met ondersteuning, en dus ook financieel. Maar dat geld moet ergens vandaan komen.

Daarom organiseert zij ook dit jaar een tombola, waarvan de trekking van de hoofdprijzen plaats vindt op zaterdag 22 april 2017 tijdens de Openschooldag. De opbrengst gaat integraal naar projecten van en voor alle leerlingen van onze school. Dus doe je best, en draag je steentje bij.

De prijzen zijn echt wel de moeite waard. Zo won Kato Marynissen uit 5 GL vorig jaar de hoofdprijs, een elektrische fiets, geschonken door restaurant Greek Time.

Behalve de vele kleine(re) prijzen kan je dit jaar onder andere de volgende hoofdprijzen winnen:

  • een Lexmark printer geschonken door Lucvina
  • een hotelarrangement geschonken door Marriott Hotel Ghent
  • cadeaubonnen geschonken door Greek Time en Louloudi
  • headphones geschonken door Art&Craft en ADW Solutions
  • fitnessabonnementen Switch Medifun

We hebben jullie hulp nodig om er een succes van te maken. Verkoop dus snel je steunkaarten aan je familie, vrienden, buren, kennissen, en vergeet vooral niet om er ook zelf te kopen. Een steunkaart kost € 1.  Daarna scheur je het ingevulde strookje af met daarop de naam van de koper,  jouw naam en klas.

De volledig ingevulde strookjes worden samen met het geld in een gesloten envelop op volgende data tijdens het eerste lesuur opgehaald: maandag 06 maart 2017 en donderdag 23 maart 2017. Niet verkochte loten kunnen dan ook afgegeven worden. Nadien kunnen tot dinsdag 18 april 2017 strookjes en centen van verkochte loten afgegeven worden bij mevrouw Dochy.

Onder de best verkopende leerlingen worden bioscooptickets verloot.

De hoofdprijzen worden verloot op zaterdag 22 april om 16.30 uur tijdens de Openschooldag, waarna alle winnende nummers worden bekend gemaakt. Aangezien we de namen op de afgescheurde strookjes hebben, kunnen we ook de leerlingen zelf contacteren voor de prijzen. Daarna kunnen alle prijzen op school worden afgehaald mits voorlegging van het winnende lot. De winnende nummers verschijnen hier vanaf dinsdag 25 april 2017. Jullie worden hiervan ook op de hoogte gebracht via een bericht op smartschool.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.