Sportdag derdejaars

Op de laatste maandag van het schooljaar hielden ook onze derdes hun sportdag, maar niet op school. Voor hen hadden we iets specialers in petto.

Vita Vanderper (3 LaWi) omschreef het als volgt:

Op onze sportdag verzamelden we bij de roeiclub aan de watersportbaan en werden we al snel in twee groepen verdeeld. De eerste groep startte met kajakken en maakte een mooie maar lastige tocht op het water. Sommigen werden al wat meer nat dan anderen. Terwijl deze groep op het water was, leefde de andere groep zich op de springkastelen uit aan de hand van allerlei spelletjes. Het ging er soms wild aan toe! In de namiddag wisselden de twee groepen om van activiteit. Het was een mooie afsluiter van het schooljaar! Graag danken wij het lerarenteam die deze dag mogelijk maakten.

Mevrouw Dekeyser stuurde ons de bijhorende foto’s, waarvoor dank. Als er nog leerlingen met foto’s zijn, mogen zij ze met plezier doorsturen!

De andere foto’s uit de reeks kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.