Fietscontroles: ook dit jaar.

In mei organiseerde de school in samenwerking met de ouderwerking van onze school een tweede controle van de fietsen. De focus van deze actie lag op controle van de bandenspanning en van de remmen. Bij heel wat leerlingen was de fiets volledig in orde. We willen u nogmaals vragen om regelmatig de fiets van uw zoon/dochter na te kijken: binnenkort is het niet meer zo lang licht ’s avonds.

Onze ouderwerking steunt onze fietscontroles door mee te helpen, maar ook door een drietal prijzen te schenken die verloot worden onder de leerlingen die in orde waren. Uit alle leerlingen werden drie namen getrokken: Ayoub Louch (3 WeWo1), Diede Coone (4 WeLab) en Robin Bohy (5 HumWo) De drie winnaars wonnen elk één bon van Decathlon ter waarde van vijftien euro.

Ook dit schooljaar plannen we fietscontroles in samenwerking met de ouderwerking, die we dan ook van harte willen bedanken voor hun steun en inzet.

Daarnaast willen we blijvend aandacht vragen voor verkeersveiligheid op de campus. We willen u vragen om uw zoon/dochter af te zetten via parking Notenstraat en de personeelsparking in de A. Casierlaan niet op te rijden. Gezien het grote aantal voetgangers en fietsers zorgt dat té vaak voor een onveilige situatie, vooral omdat de parking té smal is om twee auto’s probleemloos te laten kruisen.

We herhalen nogmaals de vraag om af te stappen bij het binnenkomen van het schooldomein aan onze leerlingen die met de fiets of de brommer naar school komen. De leerlingen moeten met hun fiets of brommer aan de hand de school verlaten.

Dank aan iedereen om deze regels strikt te volgen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.