Koffie te koop!

Om de gezelligheid van koffie tot bij jullie thuis te brengen, iets moois te doen rond eerlijke handel, onze scholenband te versterken en, last but not least, de socio-economische emancipatie van de vrouw in Rwanda te stimuleren, slaan het GO! atheneum Mariakerke en ZOTO de handen in elkaar. We verkopen arabica koffie van A-kwaliteit afkomstig van het  Ishema Womans Washing Station. Deze koffie kenmerkt zich door zoete toetsen van caramel en hints van citrus.

De school in Mariakerke heeft sinds 2009 een VVOB Scholenband met Saint-Mary’s High School in Kiruhura. Hierbij werken leerlingen en leerkrachten samen om elkaar op didactisch en sociaal vlak als evenwaardige partners te ondersteunen en te stimuleren. Met de aankoop van deze koffie helpt u dus ook ons project een duurzaam karakter te geven. Door de verkoop kunnen we ook de volgende jaren didactische materialen en lesideeën blijven uitwisselen. Bovendien kunnen we financiële steun bieden aan sommige leerlingen en blijven wederzijdse bezoeken mogelijk. Onze financiële steun van VVOB dooft immers uit. We kozen bewust voor fair trade bedrijfjes die oog hebben voor het verbeteren van de socio-economische situatie van de lokale bevolking in Rwanda.

We bieden u volgende keuzemogelijkheden aan wat branding en maling van bonen betreft.

 Strong roast voor espresso  Bonen  –  500g  €12.00
 Medium roast voor filter  Bonen – 500 g  €12.00
 Medium roast voor filter  Gemalen koffie – 250 g  €6.00

De koffie kan cash worden betaald bij mevrouw Vanlommel, of per overschrijving op de duurzaamheidsrekening van de “ouderwerking KAM”  BE69 0015 9128 3178. Afhalen kan dan ook bij de betrokken leerkrachten.

 

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.