De tweedes van de optie economie naar de bank

Op maandag 16 maart brachten de leerlingen van 2 moderne wetenschappen een bezoek aan de KBC bank in Mariakerke. Ze leerden er bij over de vele bankproducten en waren het meest onder de indruk van de kluizen in de kelder, zeker aangezien de meeste leerlingen aangaven nog nooit in een bank geweest te zijn.

De uitstap werd afgesloten met een quiz waar ze allen met glans voor slaagden, waardoor een schiftingsvraag zich opdrong. Hamvraag: hoeveel weegt een pakketje met 400 munten van 50 eurocent? We keerden huiswaarts met een presentje en veel extra financiële bagage.

Een geslaagde uitstap!

Met dank aan mevrouw Van Cotthem voor tekst en beeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.