Minifuif – Maxipret

Elk jaar organiseren onze zesdes een eindejaarsbal, een fijn evenement dat dit jaar plaats vindt op 26 april. Alleen… dat is natuurlijk enkel 16+, en zo bleven onze jongere leerlingen een beetje op hun honger zitten. Onze zesdes vonden daar een ideale oplossing voor: ze organiseerden gewoon een minifuif op vrijdag 15 februari, tussen 16.00 uur en 19.30 uur, voor zowel het eerste, tweede en derde middelbaar als voor de kinderen uit het zesde leerjaar. Win-win: een fijne fuif én een extraatje voor de organisatie van het grote bal.

De sfeer zat er in elk geval meer dan goed in, en we mogen het dan ook echt als geslaagd beschouwen!

Met dank aan Evita Morel voor de foto’s. De meer dan 500 foto’s van die avond kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.