Infoavond 2019: u was weer geweldig!

Afgelopen dinsdag zat onze grote zaal voor een keertje niet overdag, maar wel ’s avonds stampvol: meer dan driehonderd leerlingen en ouders kwamen luisteren wat het GO! atheneum Mariakerke te bieden heeft, waar wij voor staan, wat onze visie is, en hoe de school ook praktisch in elkaar zit. Directeur Van Den Bossche bracht eerst een algemene uitleg, waarna de verschillende moduleleerkrachten kort even hun module mochten toelichten.

Daarna kreeg iedereen de gelegenheid om de school even te verkennen en extra uitleg te vragen aan de verschillende moduleleerkrachten. Josefien De Backer nam voor ons een reeks foto’s hiervan, waarvoor dank.

U kan alle foto’s van die avond hier bekijken. Alle info die gegeven werd, vindt u ook terug hier op de website. Of u kan natuurlijk ook gewoon nog even langskomen op zaterdag 23 maart tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Die dag zijn alle lokalen open, zijn er veel meer leerlingen aanwezig, kan u met alle leerkrachten van alle jaren spreken, en kan u vooral gewoon nog meer sfeer opsnuiven, in klaarlichte dag. Hopelijk tot dan!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.