Opnieuw van start voor de zesdes

Op dit eigenste moment zitten onze zesdes, na meer dan twee maanden onderbreking, opnieuw in hun vertrouwde lokaal. Hoewel, vertrouwd? Ze zitten er in kleine groepen, met mondmasker, en op veilige afstand van elkaar. Helemaal vertrouwd zal het dus niet aanvoelen, helaas. Maar ze zijn gelukkig wel opnieuw aan de slag in levende lijve.

En hoe zag dat er dan concreet uit, deze ochtend, op de speelplaats? Wel, op een afstandje, zo blijkt uit de foto’s die werkman Maarten ons heeft gestuurd.

Mijnheer Noninckx maakte intussen ook aan het “kot” – het lokaal voor de derde graad – heel duidelijk dat dat verboden terrein was, en dat ook in de gangen de afspraken moeten nageleefd worden, maar dan wel op zijn eigen ludieke manier.

Veel succes aan onze zesdes, maar ook aan onze andere leerlingen die intussen verder thuis aan hun computer de lessen blijven volgen.

Volhouden is de boodschap, we missen jullie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.