Bedankt!

Dat het vreemde tijden zijn, hoeven we u niet te vertellen. Maar we hebben ook gemerkt dat heel wat leerlingen zich inzetten bij bijvoorbeeld het maken van mondmaskers. En dan bedoelen we niet een paar stuks voor eigen gebruik, maar in sommige gevallen zelfs honderden voor ziekenhuizen, rusthuizen en dergelijke.

Dat is zo fantastisch, dat ik dat graag even in de verf zou willen zetten op de website: jongeren zitten momenteel niet gewoon thuis, maar doén ook iets, in tegenstelling tot wat sommige mensen graag denken.

Zo maakte Kyra De Backer uit 2B Grieks-Latijn een hele stapel mondmaskers voor een voorziening voor verstandelijk beperkte mensen in Gavere. Haar oom werkt daar en er was hoge nood aan bescherming voor het personeel.

Robin Persyn uit 2F Latijn maakte er dan weer een stevige voorraad voor een school.

En zij zijn zeker en vast niet de enigen. Daarom willen we aan àl onze leerlingen die een steentje hebben bijgedragen in deze coronacrisis zeggen vanuit het diepste van ons hart: bedankt. Want het zijn jullie die ervoor zorgen dat er een hartje in ons logo mag staan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.