Kammekequiz 22: de uitslag, de foto’s!

U heeft er eventjes op moeten wachten, maar hier zijn ze dan eindelijk: de foto’s van de Kammekequiz!

De foto’s zijn van de hand van de heer Lösken. U kan alle foto’s hier rustig bekijken.

Het excellente verslag is, zoals altijd, van de hand van de heer De Vriese.

Op vrijdag 13 oktober, jawel vrijdag de dertiende, was het weer zover: de intussen vermaarde Kammekequiz werd gespeeld op onze school.

En opnieuw was de polyvalente zaal volledig gevuld met 50 ploegen. Zij bestonden allen uit ten minste 3 oud-leerlingen, (oud)-collega’s, ouders of een combinatie daarvan.

Tijdens de quiz, bestaande uit 8 gewone ronden en 2 tussenronden, konden de deelnemers zich ruimschoots tegoed doen aan verrukkelijke spijzen en heerlijke drank. Deze werden vakkundig afgeleverd door onze ijverige leerlingen die op het einde van de avond heel wat stappen op de teller hadden.
Verder was er de tombola, waarmee men een fles Bacardi of een fles Ouwen Duiker kon winnen, en werden de vooraf bestelde, overheerlijke pannenkoeken verdeeld.

Na heel wat cijferwerk – er waren immers meerdere ex aequo’s – werd de uitslag bekendgemaakt. De laureaten waren De Tachtigers; dat is een team bestaande uit de oud-leerlingen Michiel Bonte, Luc Van Win, Stephanie Thielemans en Sien Boes. De tweede plaats was voor Kamamima (allen oud-leerlingen met o.a. Kamiel De Bruyne); de bronzen medaille was dan weer weggelegd voor Santi Cazorla; eveneens een team dat uit ex-leerlingen bestond. Via deze weg nogmaals een dikke proficiat voor deze teams!

Omstreeks middernacht mochten de organisatoren tevreden terugblikken op een zeer geslaagde 22ste editie van de Kammekequiz. Uiteraard wil Het Quizteam iedereen nog eens expliciet danken om zich vol overgave in te zetten voor  het welslagen van dit evenement. De opbrengst ervan gaat naar de jaarlijkse Italiëreis van onze zesdejaars.

Er wordt dan ook reeds reikhalzend uitgekeken naar de volgende, 23ste, aflevering van de quiz. In de wandelgangen konden we vernemen dat de eerste vragen al in de maak zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.