Halloween filmavond!

Strikt genomen is Halloween al voorbij, maar dat stoort helemaal niet: elke reden om gezellig samen naar een film te kijken en lekker te griezelen, is toch mooi meegenomen?

Dat vond de leerlingenraad ook, en daarom hebben ze besloten om op vrijdag 10 november een heuse filmavond te houden met een film per graad. Het leuke is dat je dit kan combineren met het Internationale Buffet tvv. Marokko en Libië: ga eerst lekker eten – of drop je ouders af- en ga dan naar de film. Omgekeerd kan ook, natuurlijk.

Tickets kan je donderdag en vrijdag nog kopen tijdens de pauzes aan lokaal 0.24: daar zit een drankje of een snack in inbegrepen. Verdere drankjes of snacks kan je de avond zelf kopen, het is niet de bedoeling dat je zelf iets meebrengt van thuis. Een kussen of een dekentje mag uiteraard wel, dat maakt het extra cozy.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.