Elias Ruzhansky (2F) Belgisch schaakkampioen!

Jullie wisten het wellicht niet, maar we hebben een heuse schaakkampioen onder ons! Elias Ruzhansky uit 2F STEM heeft zichzelf op de Belgische schaakkampioenschappen gekroond tot Belgisch kampioen in de categorie onder de 14 jaar.

De leden van de schaakclub wisten dat natuurlijk wel al langer: Elias was simpelweg niet te verslaan op maandagmiddag, maar dat gaf ook niet: hij wilde met plezier oefenmatchkes spelen tegen minder ervaren spelers.

We willen Elias dan ook van ganser harte proficiat wensen met zijn resultaat en kijken vol verwachting uit naar toekomstige toernooien. En uiteraard hopen we dat hij interesse blijft tonen in ons kleine, maar dappere schaakclubje op school.

Wie de volledige toernooi-uitslag wil bekijken, kan dat hier doen.

Met dank aan de vader van Elias voor de foto’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.