De GWPs: een update!

Het is misschien wel de laatste dag van de week, en onze vierdes en zesdes zijn volop aan het rijden en zullen straks al thuis komen, maar toch krijgt u nog snel een update van ons. Gisteren lukte niet meer, omdat uw reporter zelf ook in Den Haag zat, en ’s avonds gewoon in de zetel is geploft.

Onze eerstes in Dinant gingen zwemmen, bekeken de brouwerij van Leffe, wandelden door het Dinant van Adolphe Sax, en kookten – uiteraard – gezond.

De hele fotoreeks is aangevuld in het album van Dinant.

De tweedes brachten maandag een bezoek aan de fruitveiling van BelOrta en de Stoomstroopfabriek, beiden in Borgloon. Dinsdag trotseerden ze het stormweer in de haven van Antwerpen waar de leerlingen het technisch aspect en en het landschappelijk aspect van de haven bestudeerden. Woensdag probeerden ze dan weer het evenwicht te behouden en ‘begaven ze zich op glad ijs’.

De rest van de foto’s van hun GWP kan u hier bekijken.

De derdes zaten woensdag op school: dansleraar Brecht zette de leerlingen aan tot bewegen op muziek uit de jaren ’70 tot ’90 en verder deden ze in het park Claeys Bouüaert een middeleeuws bosspel à la Stratego.


Gisteren hadden ze ook wel een goed gevuld programma in Brugge:
– zoektocht door het middeleeuwse Brugge
– bezoek aan het Frietmuseum + aldaar van een bakje friet smullen
– bezoek aan het historische belevingsmuseum “Historium”
Nooit geweten dat wij een frietmuseum hadden, eigenlijk.

Van de vierdes hebben we intussen een fijne groepsfoto:

1798446_909545362435838_7802196287976049673_n

De vijfdes zaten gisteren in Den Haag, voor een stadswandeling/foto-opdracht en een bezoek aan het Eschermuseum, onder vakkundig gegids van onze wiskundeleraars.

En de zesdes? Die stelden het prima in Italië, getuige de foto’s van Nina Heyle!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.