Vics boompje

Op het eind van vorig schooljaar hebben de leerlingen van het vierde jaar een boompje geplant ter ere van hun overleden klasgenoot Vic.

De dames van de peutertuin hebben met veel zorg en liefde het boompje water gegeven tijdens de grote vakantie. Net voor het begin van het schooljaar hebben de scouts dan het kleine boompje omringd met een stevige sjorring, zodat het niet per ongeluk kan omver gelopen worden. Ze hebben er ook een klein eerbetoon aan Vic in verwerkt.

IMG_8558

Mogen we dan ook aan alle leerlingen vragen om het boompje met respect te behandelen? Het betekent veel voor ons, en we willen het graag zo groot en sterk zien worden als de bomen die het nu omringen. Vic mag dan voor altijd zestien zijn, we hopen dat de boom in zijn naam mag uitgroeien tot een prachtexemplaar.

IMG_1303

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.