Cultuurcel najaar 2015

De leerlingen wisten het eigenlijk al even, en konden ook al inschrijven. Maar voor wie het toch zou gemist hebben, krijgt u hier nog eens de folder van de Cultuurcel voor dit najaar. Het programma is, zoals altijd, heel divers: een klassiek concert in Brugge, Turkse muziek in de Handelsbeurs, en een opera van Rossini in de Gentse Opera.

  • Er zijn nog één of twee plaatsen voor het eerste concert op donderdag 1 oktober.
  • Voor het tweede concert in de Handelsbeurs zijn er nog een achttal kaarten.
  • De belangstelling was het grootst voor de opera. Alle kaarten zijn uitverkocht. We hebben echter een wachtlijst aangelegd. De kans is reëel dat we ook de personen op de wachtlijst aan een plaatsje zullen kunnen helpen. We laten deze wachtlijst nog even openstaan tot zondagavond, voor leerlingen van vier, vijf en zes, welteverstaan.

CC1
CC3
CC2
CC4

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.