Mooi weer in de optie sport

logo LOMevrouw Bergmans stuurde ons in mei nog een heel leuk bericht door uit de optie sport van onze eerstes. Die hebben alvast iets om naar uit te kijken, als het mooi weer wordt in de lente.

“Wanneer het in mei mooi weer wordt, trekken we met de leerlingen van de optie sport naar de Blaarmeersen. We starten met een stevige portie uithouding. De leerlingen lopen hun toertje rond de vijver van de Blaarmeersen. Daarna spelen we een wedstrijdje frisbee. Na de inspanning is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Om alle zweet weg te spoelen duiken de leerlingen het water in. (als de meisjes het niet te koud vinden natuurlijk šŸ™‚ )”

De rest van de foto’s is hier te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.