English Day

As per usual, English Day was a hit!

Ongeveer tachtig procent van de leerlingen was netjes verkleed als een Engelse scholier, met hemd, das en vest voor de jongens, en bloesje, kort (plooi)rokje en lange kousen voor de meisjes. Elke leerling kreeg een Engelstalig toneelstuk van The English Theatre Company te zien, en de sfeer zat er goed in.

Maar een uitgebreider verslag krijgt u later nog van verschillende leerlingen, aangezien zij voor de les Engels een taak moeten maken rond deze dag. Wij geven u hier alvast een aantal foto’s. Alle 120 foto’s van deze reeks kan u hier bekijken. Met dank ook aan Diego de Gusem voor een deel van de foto’s, en dank aan het team leerlingen dat meegeholpen heeft met de versiering.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.