Barbecue van de zesdes

Er zijn zo van die tradities die in ere moeten gehouden worden, op het einde van het schooljaar. Een daarvan zijn de voetbalwedstrijden tussen de leraars en de zesdes. Daarvan krijgt u later nog uitgebreid verslag.

Een andere traditie is de eindejaarsbarbecue voor leraars en zesdejaars. Dit jaar zag het er eerst niet naar uit dat we buiten gingen kunnen zitten, maar jawel, alle tafels stonden ook deze keer in de binnentuin, de ouderwerking nam de bar op zich, en Anja en Kathleen voorzagen ons van het nodige vlees, scampi’s en haloumi.

We geven u hier een paar foto’s mee, alle 169 exemplaren kan u hier bekijken.

De sfeer zat er in, getuige de filmpjes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.