Sportdag eerste graad

Na al dat zwoegen tijdens de examens werd het stilaan tijd voor een beetje ontspanning. Maandag was er sportdag voor de eerste graad, en wie die dag toevallig aan de school moest passeren, kon er niet naast kijken: onder andere de speelplaats en de turnzaal stonden vol met mega coole springkastelen. Daarnaast waren ook nog een aantal teambuildingsactiviteiten voorzien en er was ook lasershooting in de binnentuin. We zagen vele echte rambo’s verschijnen!

De leerlingen gaven zich volledig en amuseerden zich geweldig. De afwezigen hadden ongelijk!

Met dank aan Pierre en Manou uit het tweede jaar om foto’s te trekken, en ook aan mevrouw Van Bossche en mevrouw Bergmans daarvoor. U krijgt hier maar een kleine greep te zien, er staan rond de 400 exemplaren hier in het archief, en al zeggen we het zelf: er zitten echt gewéldige foto’s tussen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.