Oudleerling Kamiel De Bruyne in de prijzen op prestigieus televisiefestival

Dat wij als school trots zijn op onze oudleerling Kamiel De Bruyne, dat kon u in dit interview al lezen.

Maar de bedenker van ‘Sorry voor alles’ wordt niet alleen in ons land hoog aangeslagen: dinsdag werden in Berlijn de prijzen van De Gouden Roos uitgereikt. Deze Rose d’Or is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie. Het programma zelf werd niet genomineerd, maar kon in de marge van het officiële circuit toch een prijs in de wacht slepen. Op het creative forum van Gouden Roos-organisator EBU werd het VRT-programma waarin Adriaan Van Den Hoof een onbekende Vlaming de verrassing van zijn of haar leven bezorgt, verkozen tot op één na beste tv-format van Europa.

Kamiel postte bijzonder trots een foto op zijn facebookpagina, en wie zouden wij zijn als we niet, bijzonder trots, hem ook hier even in de schijnwerper wilden zetten?

Bij deze dus nog eens een dikke proficiat, Kamiel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.