Pedagogische studiedag 2017

De boog kan niet altijd gespannen staan, vond de directie. Vorig jaar was onze pedagogische studiedag er nog eentje van een ganse dag vergaderen, net als twee jaar geleden. Maar dit jaar zijn er massaal nieuwe leerkrachten bijgekomen, en die kennen de rest nog niet, en vice versa. Hoog tijd dus om elkaar te leren kennen. Zo waren er om half tien koffie en boterkoeken, en stapte tegen tien uur het grootste deel van het team in kajaks of kano’s voor een stevige tocht van de Watersportbaan, via de Coupure, dwars door de stad, tot aan het Rabot.

Een deel zag het echt niet zitten om te water te gaan, en kreeg een fijne gidsbeurt door Vizit in de binnenstad.

En toen besloten twee collega’s dat het precies toch een beetje warm was, en dat het dringend nodig was om een ander bootje onder te spatten. Helaas, onze Noormannen schatten hun eigen coördinatievermogen ietsje te hoog in, en plons…

Een heroïsche reddingsactie later kon er weer vrolijk, hetzij iets natter, verder gepeddeld worden, tot aan de welverdiende pauze.

Een aantal mensen besloot om het varen te laten voor wat het was en de wandeling te vervoegen, terwijl nogal wat mensen net het water op gingen voor deel twee.

En toen, toen was er eindelijk barbecue, om de intussen toch wel stevig overwerkte schouder- en armspieren wat rust te gunnen en de verbruikte energie aan te vullen.

En de directie luisterde, keek, en zag dat het goed was. Jawel.

Alle 419 foto’s kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.