Man met hoed: cultuur met de C van circus

Zaterdagavond gingen de deelnemers van Kamacultuurtje – leerlingen van 1 en 2, samen met een aantal leerkrachten – naar de voorstelling Man met hoed in het Cultureel Centrum De Stroming in Sleidinge. Ze werden niet teleurgesteld: acrobatische hoogstandjes met een vleugje humor. Zo stonden bijvoorbeeld plots drie personen bovenop elkaar en wisselden de bovenste twee van plaats. Het geheel werd nog afgemaakt met enkele optische illusies. Een totaalspektakel dus! Alle leerlingen waren na afloop dan ook erg enthousiast.

Met dank aan mevrouw Borderé voor beeld en uitleg. Alle foto’s van deze activiteit kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.