Bestel nu je Fair Trade Sinterklaaschocolade!

Sinterklaas heeft ons laten weten dat jullie, of toch bijna allemaal, braaf zijn geweest. Daarom heeft hij besloten om Oxfam Fair Trade snoepgoed naar het Atheneum te laten komen. Om te weten hoeveel snoepgoed hij moet brengen, vragen wij je om via deze link je bestelling te plaatsen en nadien het juiste bedrag (3,5 of 4 euro per item) over te schrijven op de OWKAM vzw-rekening BE69 0015 9128 3178 met ‘Naam leerling/leerkracht – klas – klaaschocolade’ in de mededeling. Je hebt hiervoor tot 20 november de tijd. Wie later of niet overschrijft, krijgt de roe!

Door dit Fair Trade snoepgoed aan te kopen, steun je niet alleen Oxfam, maar ook ons Scholenbandenproject. De eerlijke chocolade smaakt bovendien heerlijk. Niks dan goede redenen om een bestelling te plaatsen dus!

Met zoete groeten

de werkgroepen Duurzaamheid en Scholenbanden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.