KAMFest!

Op woensdag 9 mei (14.00 uur – 17.00 uur) organiseert de leerlingenraad zijn grootste evenement ooit: ‘KAMFEST’. Dit evenement wordt georganiseerd ten voordele van ons goed doel: ‘Yara’.

Op ‘KAMFEST’ wordt er tijdens een episch FIFA-toernooi gestreden om de beker en kan je alle stress helemaal wegdansen in een swingende Just-Dance-battle! Natuurlijk wordt dit allemaal gecombineerd met toffe muziek, ontspannen sfeer en een hapje en drankje tegen heel schappelijke prijzen,…

De inkomprijs voor het evenement is € 2 en dit geld gaat integraal naar het goede doel! Enkel bij het FIFA-toernooi werken we met inschrijvingen, die vanaf woensdag 02/05 tot 04/05 geopend zullen zijn aan het leerlingensecretariaat.

IEDEREEN IS WELKOM!

Meer info over ons goed doel: https://www.atheneummariakerke.be/2017/12/03/walk-yara-walk/

DE LEERLINGENRAAD

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.