Walk, Yara, walk!

“Met de leerlingenraad hebben we beslist om dit jaar geld in te zamelen voor een goed doel. We kozen om iets te doen voor mijn goede vriendin Yara.

Yara kreeg vorig jaar te horen dat ze zenuwkanker had, met een tumor in haar been. De dokters waren er helaas niet op tijd bij om Yara’s been te redden. Ze moesten overgaan tot amputatie van haar rechterbovenbeen.

Omdat Yara nog jong is, 16, wil haar kinesist dat ze de best mogelijke prothese krijgt. Die prothese zal ervoor zorgen dat ze terug kan stappen. Omdat Yara erg van sporten houdt, stelt men ook een ‘blade’ voor. Deze twee prothesen kosten echter heel veel geld.

De leerlingenraad wil graag een handje toesteken in de zoektocht naar fondsen voor de prothese en de blade. Doorheen dit jaar zullen we met de leerlingenraad verschillende activiteiten organiseren en lekkere zaken verkopen om zo een stukje bij te dragen aan de toekomst van Yara.

Onze eerste actie vindt plaats tijdens het oudercontact op donderdag 21 december. Wij verkopen lekkers voor onze actie: “Walk Yara, Walk!” Wij hopen op jullie massale steun!

Hopelijk tot dan!

Kato Marynissen

In naam van de leerlingenraad”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.