English Day: we had a blast!

Jawel, ook dit jaar was de English Day een succes, mogen we wel stellen!

Vooral leerlingen uit de hogere jaren hadden de moeite genomen zich te verkleden als echte Engelse scholieren, de lagere jaren – die door corona niet zo vertrouwd zijn met het hele concept – keken precies toch nog een beetje de kat uit de boom.

Nochtans was de eetzaal helemaal versierd, was er cottage pie voorzien door de keuken, hingen er overal posters op én was er voor elk jaar een toneelstuk voorzien, volledig in het Engels, door de English Theatre Company.

Alleen had het voorziene toneelgezelschap – de English Theatre Company werkt met verschillende groepen van Engelse acteurs die door heel Europa reizen en voorstellingen geven – geen rekening gehouden met de Brexit en de daardoor ontstane visumplicht in Europa, waardoor ze in allerijl terug moesten keren naar Groot-Brittannië. Gelukkig was er een andere groep die op het laatste moment kon inspringen. Alleen kenden zij het stuk Sherlock Holmes and the Missing Whatsit niet, waardoor het vierde, vijfde en zesde een aangepaste, iets moeilijkere versie kregen van MeTV, dat dan ook net iets korter was. Tsja…

But fun was had by all, rest assured!

Hopelijk volgend jaar nog meer leerlingen in de gepaste outfit, én  de juiste toneelstukken!

Alle foto’s kan u hier bekijken, met dank aan mevrouw Dhont voor het filmpje!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.