Kledingruilbeurs van 6 HUWO

Duurzaamheid is een belangrijke waarde binnen het Go! atheneum Mariakerke.

Binnen dit kader organiseren de leerlingen van 6HuWo op woensdag 11 mei 2022 een kledingruilbeurs. Dit is een evenement van leerlingen voor leerlingen en leerkrachten.

Wat houdt het evenement in?
Je kan iemand anders blij maken met jouw gedragen kleding, schoenen, accessoires die nog in goede staat zijn (geen gaten of vlekken). Je kan die dag ook kleding mee naar huis meenemen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op dinsdag 10 mei tijdens het C- en D- uur kunnen alle leerlingen en leerkrachten de kleding binnenbrengen voor de nooduitgangen aan de PZNB. Per binnengebracht kledingstuk krijg je op woensdag 11 mei een jeton in te ruilen voor een ander kledingstuk. Je brengt max. 5 kledingstukken, accessoires of schoenen binnen en neemt dus max. 5 kledingstukken mee huiswaarts. Lingerie, sokken en zwemkledij worden niet aanvaard.
De niet-geruilde kledingstukken worden gedoneerd aan het goede doel TAJO in Mariakerke. Stel dat je geen kleding vindt om mee naar huis te nemen, weet dat je kleding bij TAJO warm ontvangen wordt.
De beurs vindt plaats van 14.30 uur tot 16.30 uur op woensdag 11 mei in de PZNB.
Meld je bij aankomst aan bij een van de leerlingen van 6HuWo. Zij geven jou het aantal jetons waar je recht op hebt. Er zijn kleedkamers voorzien. Bij het buitengaan geven jullie de jetons terug af aan een leerling van 6HuWo.

Nog vragen? Op maandag 9 mei komen de leerlingen van 6 HUWO langs in je klas! Volg ook @swap_kam op Instagram voor meer info.

Veel plezier met duurzaam winkelen!

Met vriendelijke groeten

De leerlingen van 6HuWo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.