Stressfactor: wat een feest!

De anticipatie was groot in de aanloop naar maandagnamiddag, we geven het toe. Het begon vooral keihard te kriebelen toen ze in alle vroegte een uit de kluiten gewassen podium begonnen op te bouwen, met allerhande standjes op de speelplaats. Toen dan ook nog de geluidsinstallatie even werd uitgetest, wisten we het zeker: dit ging goed zijn!

En jawel, om half een kwam Robert Falcon op het podium, en meteen begon hij het publiek op te zwepen met stevige beats. De leerlingen gingen er meteen volledig voor, bekijk maar zelf onderstaande beelden.

Vrijwel onmiddellijk daarna trad Mandy aan met nog iets hardere beats, al blijkt ze op Tomorrowland nog net een pak harder te gaan. De leerlingen konden het in elk geval smaken!

Omdat Gers Pardoel nog even op zich liet wachten, mocht onze eigen Rune de draaitafels even overnemen, en uiteraard werd toen onder andere het Smidje gedanst, dat hoort gewoon zo!

En toen was hij er eindelijk, Gers Pardoel! Als je je afvraagt of hij populair is, dan had je vooral de menigte moeten zien: die ging compleet uit de bol! Gers vroeg ook een aantal leerlingen op het podium en vooral Kelyan kon de show stelen…

 

En intussen konden de leerlingen zich ook te goed doen aan heus – en dus ook wel ongezond – festivalfood: de keuken had frieten voorzien, kipnuggets, pizza en hamburgers, en die werden ook zeer gesmaakt!

Het werd een ongelofelijke middag met gigantisch veel sfeer, goeie muziek en een onvergetelijke impressie!

U kan dit ook nakijken via maar liefst 734 foto’s en 84 filmpjes, met heel veel dank aan de fotograaf van Stressfactor Toon Miermans, onze eigen fotograaf Kas Christiaens en alle mensen die ons getagd hebben op Instagram.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.