tToneel presenteert: “Het sprookt in mijn hoofd”

UPDATE: HET EERSTE WEEKEND IS UITVERKOCHT, VOOR HET TWEEDE WEEKEND ZIJN ER NOG EEN PAAR KAARTEN BESCHIKBAAR!

De examens zijn achter de rug, de intense repetitieweek ook, en de leerlingen van tToneel gaan in de laatste rechte lijn naar de première. Wat achttien jaar geleden begon als een grote, mooie uitdaging, met zo’n 40 leerlingen een theaterstuk maken, is een traditie geworden.

Dit jaar nemen regisseurs Walter Janssens en Mareille Labohm 60 gemotiveerde leerlingen van alle leeftijden (12 tot 18 jaar) onder hun vleugels.

We nodigen u dan ook graag uit voor onze nieuwe voorstelling:

Bartje weet het even niet meer, zijn leven lijkt wel op zijn kop te staan. Waarom moet hij het huis verlaten nu zijn moeder gestorven is? Moet hij als jongste zoon de heldhaftige prins zijn en tot de redding komen? Een ding is duidelijk: het sprookt in Bartjes hoofd. Samen met de sprookjesfiguren verwerkt hij alle gebeurtenissen die zijn pad kruisen. Verrassende wendingen leiden slechts tot een vraag: leeft Bartje nog lang en gelukkig?

Diner & bar
Bij elke voorstelling kunt u genieten van een drankje in onze gezellige bar. In de ticketprijs zit reeds een drankje van 2 euro inbegrepen. De bar opent zijn deuren een uur voor de voorstelling en blijft erna open tot in de vroege uurtjes. Op zondag is er koffie met taart te verkrijgen.
Bovendien kan u op vrijdag 10 januari 2020 het culturele uitje combineren met een diner op onze school. Samen met de cast kan je genieten van stoverij met frietjes of een heerlijk vegetarisch alternatief voor 10 euro per persoon. U kan hiervoor inschrijven tot maandag 06 januari 2020 door een bericht te sturen naar ttoneel@atheneummariakerke.be. De deuren voor het diner gaan open om 17.45 uur.

Praktische info
Speeldata:
Vrijdag 10 januari 2020 om 20.00 uur – UITVERKOCHT
Zaterdag 11 januari 2020 om 20.00 uur – UITVERKOCHT
Vrijdag 17 januari 2020 om 20.00 uur
Zondag 19 januari 2020 om 15.00 uur

Kaarten: 10 euro, inclusief drankje van 2 euro

Leerlingen kunnen de kaarten aankopen in vrijwel elke pauze aan het tafeltje tegenover de leraarszaal. Externen (zoals oud-leerlingen) sturen best een mail naar ttoneel@atheneummariakerke.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.