Fijne vakantie gewenst!

Vanaf vandaag doen we op school de boeken toe, laten we Smartschool even voor wat het is, en gaat ook de website met vakantie.

Vanaf maandag 17 augustus zijn we weer te bereiken, zowel per telefoon, email als Smartschool.

Mijnheer Desmidt gaf ons nog deze boodschap mee:

We zijn aan het eind van een bewogen schooljaar gekomen. Corona heeft voor ons allemaal een enorme impact gehad. We willen jullie daarom van harte proficiat wensen met jullie inzet, motivatie en enthousiasme. Afstandsonderwijs leek niet van de ene dag op de andere plots evident te zijn. Iedereen heeft uit de voorbije maanden kunnen leren met vallen en opstaan. Neem zeker deze zelfstandigheid mee naar volgend schooljaar.

Jullie mogen terecht trots zijn op jezelf. Wij zijn alvast ook ontzettend trots op jullie.

Wat volgend schooljaar brengt, wordt nog ten volle uitgewerkt. De school werkt aan een aantal scenario’s zodat les krijgen voor iedereen op school mogelijk kan zijn volgens de richtlijnen van dat moment. We houden jullie zoals steeds op de hoogte met duidelijke communicatie. Houd dus je Smartschool vanaf de laatste week van augustus goed in de gaten, zodat je perfect weet hoe het schooljaar zal opgestart worden.

Maar nu … geniet van een deugddoende vakantie! Houd het nog steeds veilig en gezond en denk even niet teveel aan school.

We wensen iedereen een ontspannende, inspirerende en zonnige vakantie toe. We willen nog eindigen met een citaat van Albert Einstein: ‘Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.’

Geniet allen van je welverdiende vakantie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.