Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GWP vierde jaar Engeland

21 oktober 2019 - 25 oktober 2019

In het vierde jaar gaan alle leerlingen op GWP. Een geïntegreerde werkperiode waarin we samen met de leerlingen activiteiten doen en ervaringen beleven die tijdens een gewone lesweek onmogelijk te realiseren zijn.
Ook volgend schooljaar is er zo’n GWP voor het vierde jaar. We gaan van 21 oktober tot en met 25 oktober met alle leerlingen van het vierde jaar op GWP naar het zuiden van Engeland!
Daar hebben we op en nabij twee geweldige locaties een waaier van activiteiten voorzien. We kiezen voor Engeland omdat het Engels een steeds belangrijkere rol vervult in ons persoonlijke en professionele leven. Na slechts een paar uur reizen kunnen we ons een hele week onderdompelen in de Engelse taal en cultuur. We volgen de recente ontwikkelingen om u tijdig op de hoogte te brengen van de benodigde documenten die u dient aan te vragen. Behalve taal en cultuur zullen we sportieve en uitdagende activiteiten organiseren die jullie blik zullen verruimen en jullie lichaam, geest en het groepsgevoel zullen versterken.
We kiezen voor oktober omdat deze intense week, de samenwerking tussen de leerlingen onderling en met de leerkrachten, vroeg in het schooljaar zou bevorderen. Dit is en blijft onze belangrijkste doelstelling. Concreet betekent dit dat wij reeds dit schooljaar, in het derde jaar, zullen sparen voor het project van volgend schooljaar. De prijs van de GWP voor het vierde jaar schommelt elk jaar rond de 360 euro voor vervoer, verblijf en activiteiten. Wij voorzien een spreiding van dit bedrag in drie betalingen van 120 euro. De eerste betaling is een voorschot van 120 euro in februari, dit voorschot geldt tevens als inschrijving van uw zoon of dochter en verzekert deelname aan de GWP.
Voor de verdere invulling van de GWP, alsook data en locaties, verwijzen wij naar volgende communicatie via brief of berichten en het infomoment in september 2019. Voor specifieke vragen of opmerkingen, stuurt u best via smartschool een bericht naar dhr. J. Vercruysse.

Gegevens

Begin:
21 oktober 2019
Einde:
25 oktober 2019