Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitstap cultuurcel Parijs

25 juni 2019 @ 06:30 - 22:00

We kunnen met de cultuurcel terugblikken op een geslaagd cultureel jaar, een jaar dat we afronden door er een hele dag op uit te trekken.

Vorig jaar trokken we het kanaal over en exploreerden we het indrukwekkende Londen, dit jaar viel ons oog weer op de Franse lichtstad. Op dinsdag 25junidoorkruisen we het mooie Parijs.Wat staat er op het programma? Trocadero is ons startpunt. We flaneren aan de voet van de Eiffeltoren en langs de Seine, zoeken de bultenaar van Parijs aan de Notre Dame en passeren langs een paar van de mooiste musea ter wereld, het Musée d’Orsay en Musée du Louvre. Onze tocht voert ons verder langs les Halles en het Centre Pompidou. In de vooravond genieten we van een boottochtje dat ons dwars door het hart van de stad leidt.

Enkele praktische zaken:

Vertrek bus: 6.00uuraan de parking Notenstraat

Aankomst bus: 1.00uuraan de parking Notenstraat

Prijs: €40(bus + inkomgelden+ boottocht)

Identiteitskaart zeker meenemen

Voorzie:

wat zakgeld voor het avondmaal en een drankje onderweg

stevige stapschoenenen comfortabele kledij

regenkledij(weerbericht in de gaten houden!)

picknick voor ’s morgens (als we aankomen in Parijs) en ’s middags (in de Tuilerieën).

Het spreekt vanzelf dat we van onze leerlingen onberispelijk gedrag verwachten en dat gebruik van alcohol of andere verdovende middelen absoluut niet toegelaten is.
De leerlingen die wensen mee te gaan, kunnen zich inschrijven op dinsdag 26 maart vanaf 13.00 uur in lokaal 0.15 (OLC). Op donderdag 28maart om 13.00 uur kan je ook nog inschrijven als er nog plaatsen zijn. Je brengt daarvoor het gepaste bedrag mee.

Gegevens

Datum:
25 juni 2019
Tijd:
06:30 - 22:00