‘KAMFEST 2018’ : een succes!

Op woensdag 9 mei tussen 14.00 uur en 17.00 uur organiseerde de leerlingenraad hun grootste evenement tot nog toe: ‘KAMFEST’. Dit evenement werd georganiseerd ten voordele van het goede doel: ‘Yara’.

Op ‘KAMFEST’ werd er tijdens een episch FIFA-toernooi gestreden om de beker. Er werden 16 teams van elk 2 personen ingeschreven. Dit zorgde voor een heel spannend toernooi. De finale werd gehouden in de polyvalente zaal, waar de match op groot scherm werd gespeeld. Uiteindelijk kwam het team: ’FC Zemmels’, dat bestond uit Sahin en Mustafa, als winnaars uit de bus! Proficiat!!

Uiteraard kon iedereen ook meedoen in een swingende Just-Dance-battle! Alle 43 deelnemers stonden klaar om hun beste danstalent boven te halen en erop los te dansen. Onze jury bestond uit Mevrouw Bottequin, mevrouw Clinck, Zara, Seppe en Tisha. Het was de bedoeling dat zij per ronde een aantal mensen moesten achterlaten in de wedstrijd en op die manier tot een winnaar kwamen. In de finale streden Laure en Asta om de overwinning en uiteindelijk werd Asta de winnares van het eerste Just-Dance-toernooi! Proficiat Asta!!

Tussen de pauzes heen, kon iedereen genieten van de ‘Surprise Act’ van onze jarige rapper Mikail, die zijn hit:’ Matties van het KAM’ en zijn nieuwe hit: ’TOP’ bracht!!

Voor diegene, die zin hadden om even iets te drinken of graag iets kleins wilden eten, werd er verschillende frisdranken en taarten verkocht, ten voordele van ons goede doel.

Ten slotte zouden wij graag alle aanwezige leerkrachten, alle deelnemers en alle supporters willen bedanken om van KAMFEST een succes te maken!

Je krijgt er uiteraard ook de aftermovie bij!

Groeten (en, wie weet, tot volgend jaar?)

DE LEERLINGENRAAD

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM EN FACEBOOK!
Facebook: Leerlingenraad Atheneum Mariakerke
Instagram: leerlingenraad_kam

Alle foto’s kan je hier bekijken, met dank aan Frederik Goossens voor verslag en beeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.