Finalestrijd minivoetbal derde graad

Jawel, vorige woensdag 9 mei 2018 speelde onze derde graad in sporthal GUSB de finale van het SVS minivoetbaltoernooi!

Onze eerste wedstrijd ging vrij vlot. Don Bosco Zwijnaarde had nochtans een sterke ploeg, maar ze werden weggespeeld na een collectief sterke prestatie van onze jongens, wat resulteerde in een vlotte GO! Atheneum Mariakerke – Don Bosco Zwijnaarde 7-2.

De tweede, beslissende match, ging moeizamer, met steeds wisselende kansen. Het werd uiteindelijk 5-5. Strafcorners moesten dus bepalen wie goud pakte. We misten onze eerste strafcorner, zij scoorden en daarmee was het meteen afgelopen.

Resultaat: GO! Atheneum Mariakerke – GO! Atheneum Zottegem 5-5 (strafcorners 0-1)

De spelers die het beste van zichzelf gaven, waren Robbe De Waele (6WWi) – Sam Van Hecke (6HumT) – Maarten Holz (6EcMT) – Elian Colpaert (5WWi) – Stan Baert (5HumWo) – Jari Rieke (5MTWe) – Bilal Sumar (4EcMT).

Het werd dus een zilveren medaille. De ontgoocheling was groot, maar al snel kwam het besef dat we een heel mooi parcours hebben afgelegd, afgesloten met een verdiende frisse pint (of cola) aan de bar.

Proficiat aan alle spelers!

Bedankt aan de supporters: Jarno – Annelies – Midas – Lea – ouders van Robbe – papa van Jari.

Ook een welgemeende bedankt aan coach, verslaggever en fotograaf mijnheer Vandenabeele. Alle foto’s van het minivoetbal derde graad dit voorjaar kan u hier terugvinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.