Project Asgard: de voorstelling op woensdag 23 mei!

Het lijkt fantasie, je eigen experiment richting de ruimte sturen. Dat is echter perfect wat Zara De Tollenaere en Janne Gheyle hebben uitgevoerd. Zoals recent werd bericht op de schoolwebsite, werden zij geselecteerd voor het Asgard-project (zie ook dit verslag ).

Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk ging of heb je interesse eventueel zelf mee te doen volgend jaar? Kom dan zeker af op woensdag 23 mei om 12.10 uur naar het OLC. Het project wordt voorgesteld en Janne en Zara zullen hun experiment en resultaten kort uit de doeken doen. Aansluitend wordt dan het startschot gegeven voor Asgard 2019. Lijkt dit iets voor jou, zet dit dan zeker al in je agenda!

Met dank aan mijnheer Beernaert voor tekst en beeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.