Uitstap naar de Triangel

Hallo!

Wij, de leerlingen van zedenleer klas 2B, hebben zelf een uitstap georganiseerd naar de school ‘De Triangel’ voor buitengewoon onderwijs. Wij zijn op verkenning gegaan in het BUO en we hebben daar veel bijgeleerd over de algemene werking. Op school hadden we besproken hoe het daar zou zijn. Na een lange zoektocht werden we super vriendelijk onthaald door de directrice. We gaven haar enkele geschenken, waar ze heel blij mee was. Na de uitgebreide uitleg kregen we een leuke rondleiding.

We zagen enkele klasjes en ook hoe mooi en handig ze waren ingericht. Ook hebben we één activiteit meegevolgd, namelijk rolstoeldansen. We stonden verstelt van hoe rustig het daar was en met hoeveel geduld de monitors de kinderen daar begeleiden. Ze hadden ook verschillende snoezelkamers en een grote snoezeltuin . De snoezeltuin had verschillende hoekjes zoals: een geurhoek, een voelhoek, een chillhoek en een hoekje met vogels.

Sommige mensen zitten daar ook op internaat, jammer genoeg zijn er maar een beperkt aantal plaatsen. Er zijn ook mensen die daar tot hun 25e blijven. Alle leerlingen zagen er heel vrolijk uit, het zal zeker een goede school zijn. Zo zag onze zelf georganiseerde uitstap eruit.

Margo, Vita, Leni, Léon, Karel, Romi, Lana, Ayaz, Mina, Noor, Lune en Annik.

Met heel veel dank aan Leni De Milt voor het verslagje en de foto’s!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.