Muziekmiddag: de Halloweeneditie!

Strikt genomen is het pas zondag Halloween en werd er vooral gisteren verkleed rondgelopen op de meeste scholen. Bij ons lag dat wat moeilijker: de eerstes hadden gisteren nog hun projectweek, de tweedes kwamen terug uit Bredene, en de tweede en derde graad had sportdag. Niet ideaal om Halloween te vieren, dus.

Maar de leerlingenraad had er wat op gevonden: waarom niet gewoon de week voordien, op vrijdag 22 oktober dus, een muziekmiddag organiseren waarbij iedereen verkleed kwam? Er was zelfs een prijs voorzien voor de best verklede leerling of groep.

Het leverde alvast prachtige taferelen op. Lang niet iedereen was verkleed, bij sommigen was het minimaal, maar anderen waren dan weer voluit gegaan. We hebben helaas ook niet iedereen op de foto, dus als er nog mensen zijn die foto’s hebben: graag!

Ook de leerkrachten deden mee:

Tegelijkertijd was het ook de Dag van de Jeugdbeweging, en er waren verschillende leerlingen die voor hun uniform geopteerd hebben.

Deze en nog veel meer foto’s vind je terug in ons archief.

Maar het was vooral ook een muziekmiddag, waarop vrolijk gedanst werd op beide speelplaatsen. En mijnheer Desmidt mag ons dan verlaten hebben, het Smidje is intussen wel de vaste dans van het KAM geworden en gebleven.

Er werd nog meer gedanst natuurlijk, en die filmpjes vind je hier op ons youtubekanaal.

En wie heeft nu de prijs voor de beste outfit gewonnen? Dat werd een groep zesdejaars die zich verkleed hadden als The Peaky Blinders. Proficiat, heren!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.