tToneel uitgesteld naar april

Er zijn zo van die dagen waarop de realiteit ons droombeeld inhaalt, hoe hard we ook ons best doen om voorop te blijven. De voorbije weken heeft het tToneelteam alle nieuwe maatregelen grondig doorgenomen en is tot de conclusie gekomen dat een toneelvoorstelling in januari 2022 onmogelijk is. Zo mag er, volgens de overkoepelende organisatie voor amateurkunsten Opendoek, niet gerepeteerd worden. Wij zien ons bijgevolg genoodzaakt om zowel de repetitieweek in de vakantie als de voorstellingen in januari af te gelasten.

Maar! tToneel blijft strijdlustig en hoopt dit jaar met de leerlingen op de planken te staan. De nieuwe speeldata zouden net na de paasvakantie vallen, zodat ze in de paasvakantie alsnog een heuse repetitieweek kunnen plannen. Ook op woensdagmiddag bouwen ze even een rustpauze in, om in maart met volle goesting de draad terug op te nemen.

De voorstellingen zijn dan ook als volgt gepland:

    • vrijdag 22 april 2022, avondvoorstelling (première)
    • zaterdag 23 april 2022, avondvoorstelling
    • zondag 24 april 2022, matinee

We houden u uiteraard op de hoogte en hopen uit de grond van ons hart u in april te mogen begroeten bij ons op school!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.