Welkom terug!

Eigenlijk hopen we dat al onze leerlingen nog volop van het laatste kwart van de grote vakantie aan het genieten zijn, maar sinds vandaag is onze school opnieuw open, schieten verscheidene collega’s opnieuw in gang en opent ook onze website opnieuw. Geleidelijk aan zal je ook de vernieuwde pagina’s op deze site terugvinden met bv. het geüpdatete schoolreglement, de klassenleraars, de stand van zaken ivm. het schoolrestaurant…

Dat kan ook maar naarmate dat binnenkomt, en de meeste info zal je dan ook pas in de laatste vakantieweek krijgen. Nieuwe leerlingen krijgen in de loop van die laatste week nog een brief met de praktische regelingen, maar eigenlijk kunnen we nu al meegeven dat we alle eerstes verwachten op vrijdag één september om half negen op de speelplaats vooraan. Ze worden dan in klassen ingedeeld en overlopen met hun klastitularis een hele hoop praktische dingen en richtlijnen. In de namiddag komt er een kennismakingsspel in het park naast de school. Meer concrete info volgt dus nog in een brief.

Voor onze ouwe getrouwe leerlingen is het business as usual: jullie krijgen ook in die laatste week een smartschoolbericht met het uur waarop jullie aanwezig moeten zijn. Ook jullie overlopen dan in de voormiddag de administratieve bundel en in de namiddag is er wellicht gewoon les.

Maar vooral: welkom terug!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.